Vastgoedfotografie

Kijkhuis

Service met kwaliteit

  • Kijkhuis - de partner voor al uw vastgoedfotografie.

  • Kijkhuis levert kwalitatieve fotografie van uw vastgoed en dit met een uiterst vlotte dienstverlening. Alle reportages worden binnen de 48 uur opgeleverd.

  • Wenst u zich te onderscheiden van uw concurrenten? Wenst u meer tijd voor uw core business? Wenst u meer appreciatie en aandacht bij uw klanten? Dan is Kijkhuis dé oplossing!

  • Kijkhuis levert u op een uiterst professionele manier haar diensten en draagt de intellectuele eigendom over aan de vastgoedprofessional.

Werkwijze

1. Vastgoedfotografie aanvragen

2. Fotoreportage

Onze fotograaf start iedere fotoreportage met een verkennende rondleiding. Zo krijgt hij een zicht op de belangrijkste kenmerken van de woning. Een reportage duurt gemiddeld anderhalf uur en bestaat uit een honderdtal genomen foto's.

3. Post-productie

Uit de volledige fotoreportage worden een 15-tal foto's geselecteerd. Deze worden met behulp van krachtige software digitaal verbeterd om ze zo accuraat mogelijk de realiteit te laten weergeven.

4. Oplevering

De geselecteerde foto's worden na bewerking via ons uniek, gebruiksvriendelijk online systeem opgeleverd aan de vastgoedprofessional.

Vraag uw vastgoedfotografie nu online aan!