Waardebepaling

Algemeen

Niets is zo moeilijk als de verkoopswaarde van een huis of appartement bepalen. De waarde van een woning is wat een kandidaat-koper u er op dat moment voor wil geven.

Toch is bij de verkoop van een woning een objectieve waardebepaling van groot belang. U wil als verkoper niet het risico lopen dat u door een onrealistisch hoge vraagprijs uw pand "verbrandt". Een woning die te lang op de markt blijft, schrikt potentiële kopers vaak af. Prijs en waarde zijn geen synoniemen voor elkaar, maar de prijs die een verkoper kan krijgen wordt bepaald door de waarde die een koper plakt op het goed.

Waardebepaling

De waarde van een pand wordt onder andere bepaald door de ligging, de bereikbaarheid, de indeling van de woonst, de algemene staat, etc... Om te weten welke vraagprijs u best hanteert bij de verkoop van uw woning regelt u dus best een onafhankelijke objectieve schatting bij een expert.

Als professional in de vastgoedwereld biedt Keurfirma u zeer uitgebreide en correcte schattingen aan. Wij komen uw woning bezichtigen en maken een objectief schattingsverslag op.

Uw verslag

Zodra uw verslag beschikbaar is, krijgt u dit samen met de factuur per post toegestuurd. U kan uw verslag ook digitaal terugvinden via onze website.

Bronnen & extra informatie

  1. www.belgium.be - Waardebepaling    
Vraag uw waardebepaling nu online aan!